13.9.2025, 14:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.9.2025, 10:05 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informace
)
Nová beta verze plugiinu (7.3.0+beta.3) obsahuje, kromě celé řady oprav i jednu významnou funkční změnu. Pomocí dodatečného parametru ve volání pluginu je možné u položek seznamu zakázat zobrazení dalších adresářů. Ve volání pluginu se to provede, např. pro zobrazení Folders, takto:
Samozřejmě s respektováním obecné syntaxe zadání parametrů volání pluginu, kde ? odděluje část parametrů volání a v případě, pokud tam těch parametrů je více, tak je třeba je oddělit znakem &.
Lze takto zakázat tato zobrazení:
Chce se mi napsat, No konečně! Tohle je totiž něco, co mě při používání doplňků jako zdroje widgetů hodně štvalo. Dokonce tak, že jsem si alespoň ty nejčastěji používané doplňky upravoval, abych ty widgety měl bez těchto adresářů. Teď už to, alespoň pro Youtube, dělat nemusím a přesto budou mé widgety obsahovat pouze to, co potřebuji.
Kód:
plugin://plugin.video.youtube/special/my_subscriptions?hide_channels=trueSamozřejmě s respektováním obecné syntaxe zadání parametrů volání pluginu, kde ? odděluje část parametrů volání a v případě, pokud tam těch parametrů je více, tak je třeba je oddělit znakem &.
Lze takto zakázat tato zobrazení:
- hide_channels
- hide_folders
- hide_live
- hide_next_page
- hide_playlists
- hide_search
- hide_shorts
- hide_videos
Chce se mi napsat, No konečně! Tohle je totiž něco, co mě při používání doplňků jako zdroje widgetů hodně štvalo. Dokonce tak, že jsem si alespoň ty nejčastěji používané doplňky upravoval, abych ty widgety měl bez těchto adresářů. Teď už to, alespoň pro Youtube, dělat nemusím a přesto budou mé widgety obsahovat pouze to, co potřebuji.