20.9.2025, 21:49
(02.7.2025, 15:48)JiRo Napsal(a):jkmh Napsal(a):@JiRo: O2Security má snad každý z O2.
Aha, tohle já nevím. Jen mi to připadalo divné, a získal jsem dojem, že teď už z repa instaluje a visí mu tam stále 0%, což by nějakému blokování docela odpovídalo. OK, budu se držet svého kopyta.
@Alesfiala: Tak teď už vidím, že zvěsti o tobě nelhaly. Dosáhl jsi, čeho jsi chtěl. Ztratil jsem o tvůj problém zájem stejně, jako o snahu ti nějak pomoci. A to já vůl přes noc nastahoval všechny čtyři sezony seriálu Yakari. No, bude se těch 130 epizod určitě hodit mým vnoučkům.
Nazdar, prosím tě, omlouvám se za aroganci, ano, pravděpodobně bylo u páté řady na Jojkovi zachováno původní pořadí dílů, i když to proházení u čtvrté řady nebylo zaznamenané, a nemáš tam... moment, asi to bude proti pravidlům fóra, ale nemáš tam první díl čtvrté řady? The Blue Horse - Modrý kôň by to mělo být, zrovna jako jediný z řady nemám uložený v počítači. Dám ti pak za to komplet řadu kterou nemáš, pokud bys měl o to zájem.
Nikdy nepotřebuju víc než jeden další kanál co nemám, až se ho naučím získávat tak to bude super.