25.9.2025, 19:45
Zdravím vás, pánové,
s KODI (Omega) si hraju teprve 3 týdny, za které jsem dosáhl jistých pokroků, obvykle podmíněných louskáním tohoto fóra a i jiných zdrojů a následně metodě pokus/omyl atd.
Zde patří velký dík přispěvovatelům.
Asi nejsložitější bylo pro mě rozchodit doplněk YT 7.2.0.3 (pochopit, co po mě chce, vygenerovat API atd.). Nyní mi YT, řekněme, funguje, videa se přehrávají, ale pouze pokud vyberu trendující videa, resp. pokud použiji vyhledávání.
Nefungují/nevidím 'Moje odběry', což je pro mě docela limitující a potom všechny poměrně nedůležité 'Live přenosy' (pokud je nevyhledám). Tady si nejsem jistý, má-li to takto fungovat, či nikoli. A to je i má otázka na zkušenější uživatele, je to takto OK, či nikoli? Pokud ne, co pro to můžu udělat? Děkuji
s KODI (Omega) si hraju teprve 3 týdny, za které jsem dosáhl jistých pokroků, obvykle podmíněných louskáním tohoto fóra a i jiných zdrojů a následně metodě pokus/omyl atd.
Zde patří velký dík přispěvovatelům.Asi nejsložitější bylo pro mě rozchodit doplněk YT 7.2.0.3 (pochopit, co po mě chce, vygenerovat API atd.). Nyní mi YT, řekněme, funguje, videa se přehrávají, ale pouze pokud vyberu trendující videa, resp. pokud použiji vyhledávání.
Nefungují/nevidím 'Moje odběry', což je pro mě docela limitující a potom všechny poměrně nedůležité 'Live přenosy' (pokud je nevyhledám). Tady si nejsem jistý, má-li to takto fungovat, či nikoli. A to je i má otázka na zkušenější uživatele, je to takto OK, či nikoli? Pokud ne, co pro to můžu udělat? Děkuji