27.9.2025, 12:33
@Brother: No, já mám normálně v doplňku vybraných jen pár složek, a Moje odběry k nim teď nepatří. Povolil jsem si je a je pravda, že v nich teď už zase taky něco vidím, ale ve vztahu k tomu, jak doplněk nebo YT na webu používám, tak v jeho obsahu nevidím nějakou úplně jasnou relaci k tomu, co a jak jsme ať už v doplňku nebo na webu YT dělal. Já jsem zkusil autora doplňku požádat, aby popsal, co jednotlivé složky doplňku obsahují a v jaké relaci jsou k webu YT. Hledal jsme to, nikde jsem ten úplný popis na jednom místě nenašel.
To, že se ti nedaří dosáhnou odpovídající relace mezi účtem na YT a tím, co v příslušných složkách vidíš v doplňku, je zajímavé. Mně tohle funguje takto:
To, že se ti nedaří dosáhnou odpovídající relace mezi účtem na YT a tím, co v příslušných složkách vidíš v doplňku, je zajímavé. Mně tohle funguje takto:
- Můj kanál - ukazuje obsah videí v mém vlastním kanálu/účtu, pod kterým jsem v doplňku přihlášený
- Videa, která se líbí - všechny videa, u kterých jsme v YT nastavil "To se mi líbí"
- Videa, která se nelíbí - všechny videa, u kterých jsme v YT nastavil "To se mi nelíbí"
- Seznamy stop - obsahuje seznamy stop (playlisty), které jsem v YT vytvořil a do kterých jsme si uložil video. A po otevření příslušného seznamu v něm pak všechna tam uložená videa
- Odběry - obsahuje seznamy všech odběrů a v nich všechna publikovaná videa
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.