29.9.2025, 10:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.9.2025, 13:15 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@Brother: Vezmu to odzadu. Zkušenosti s Android TV nemám. Resp. jen povrchní. Kodi jsem tam párkrát instaloval, ale vždycky mně tam fungovalo jak mělo, takže jsem se nějakými specialitai, kromě jedné, nezabýval. Tou jednou specialitou je, zajistit si do Kodi nějaký externí přístup, což ostatně platí obecně, pro jakoukoliv instalaci. Ať už pomocí USB nebo po síti. Po síti ideálně přes nějaký terminál (což pro Android TV ale nejde) a/nebo rozhraní file systému např. Sambu/NFS, či podobný přístup k datům Kodi. To je zásada, kterou řeším primárně vždy, protože externí přístup je pro úspěšné, bezproblémové a jednoduché řešení některých postupů klíčové.
U Android (TV) mohou být poměrně zásadní restrikce pro přístup k souborům a externím zařízením, takže je nejjistější použít přístup přes síť a fungující Kodi. Kodi má v sobě implementovaného klienta pro celou řadu file systémů (Samba, NFS, ...). Pro externí přístup se pak použije jeho File manager. Stačí pak na síti zřídit na nějakém stroji (PC, Server, NAS) sdílený adresář, k němu se přes File managera Kodi připojit a přes něj do/z Kodi kopírovat příslušná data. Takto do Kodi adresářů dostaneš v podstatě cokoliv.
Co se týče parametů API, zadávat je ručně je skutečně "porod". Doporučuji je nakopírovat (proto ten externí přístup) přímo do datového adresáře doplňku. Nebo ještě lépe, po prvotní instalaci doplňku, nakopírovat tam z nějakého funkčního Kodi kde doplněk YT již funguje, celý jeho datový adresář.
U Android (TV) mohou být poměrně zásadní restrikce pro přístup k souborům a externím zařízením, takže je nejjistější použít přístup přes síť a fungující Kodi. Kodi má v sobě implementovaného klienta pro celou řadu file systémů (Samba, NFS, ...). Pro externí přístup se pak použije jeho File manager. Stačí pak na síti zřídit na nějakém stroji (PC, Server, NAS) sdílený adresář, k němu se přes File managera Kodi připojit a přes něj do/z Kodi kopírovat příslušná data. Takto do Kodi adresářů dostaneš v podstatě cokoliv.
Co se týče parametů API, zadávat je ručně je skutečně "porod". Doporučuji je nakopírovat (proto ten externí přístup) přímo do datového adresáře doplňku. Nebo ještě lépe, po prvotní instalaci doplňku, nakopírovat tam z nějakého funkčního Kodi kde doplněk YT již funguje, celý jeho datový adresář.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.