08.10.2025, 11:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.10.2025, 12:21 uživatelem predator.1.)
No sice starší téma, ale.....
Problém s rychlostí přes kabel mám občas u Androidích krabic taky, ale přišel jsem na to okamžitě proč.
Optika na baráku doma O2 a v bytě optika od Vodafone. Různé Androidí krabice a problém je tady...
Zapojení netu do routeru a za za routerem mám ve všech případech gigové switche od DLINK a právě ty switche mi občas do krabice nepustí víc jak 100! Musím switch odpojit od šťávy cca 20s a pak už přes něj frčí full palba.
Všechny tv krabice jsou samozřejmě taky gigalankové
Ty switche mám 3 stejné, kupoval jsem je v akci
switche D-Link DGS-105GL
Doma router Smartbox2 od O2
Byt, TP-Link XC220
Přes WiFi vždy problémů
Ostatní věci které jsou do switche narvané se pak samozřejmě chovají stejně, takže u mne problém switche.
Problém s rychlostí přes kabel mám občas u Androidích krabic taky, ale přišel jsem na to okamžitě proč.
Optika na baráku doma O2 a v bytě optika od Vodafone. Různé Androidí krabice a problém je tady...
Zapojení netu do routeru a za za routerem mám ve všech případech gigové switche od DLINK a právě ty switche mi občas do krabice nepustí víc jak 100! Musím switch odpojit od šťávy cca 20s a pak už přes něj frčí full palba.
Všechny tv krabice jsou samozřejmě taky gigalankové
Ty switche mám 3 stejné, kupoval jsem je v akci

switche D-Link DGS-105GL
Doma router Smartbox2 od O2
Byt, TP-Link XC220
Přes WiFi vždy problémů
Ostatní věci které jsou do switche narvané se pak samozřejmě chovají stejně, takže u mne problém switche.