05.12.2025, 12:56
@listener: díky tomu, jak má Oneplay řešené kategorie je jejich implementace v doplňku velká bažina a doufal jsem, že do toho nebudu muset hrabat. Navíc bych autory, kteří se nezabývají tím, že by kód doplňovaly o komentáře, pověsil za koule do průvanu
Najít, kde jsem plnil jméno kanálu, když nemám původní data, byl docela oříšek. Asi jsem to našel, ale narazil jsem na druhý problém a to je odkud to vytáhnout. Jediná informace je v metadatech thumbnailu k danému pořadu.
Snažil jsem se to udělat tak, aby to zafungovalo pro nahrávky (to je také kategorie) a neovlivnilo to zbytek. Snad to Oneplay bude plnit konzistentně a nebudete to dělat někde neplechu. Nahrávek mám jen pár pro testování, takže nemusím obsáhnout úplně všechny typy pořadů, které se tam mohou objevit. Kdybyste někdo na nějaký problém ve verzi 1.7.6 narazil, dejte vědět.
Najít, kde jsem plnil jméno kanálu, když nemám původní data, byl docela oříšek. Asi jsem to našel, ale narazil jsem na druhý problém a to je odkud to vytáhnout. Jediná informace je v metadatech thumbnailu k danému pořadu. Snažil jsem se to udělat tak, aby to zafungovalo pro nahrávky (to je také kategorie) a neovlivnilo to zbytek. Snad to Oneplay bude plnit konzistentně a nebudete to dělat někde neplechu. Nahrávek mám jen pár pro testování, takže nemusím obsáhnout úplně všechny typy pořadů, které se tam mohou objevit. Kdybyste někdo na nějaký problém ve verzi 1.7.6 narazil, dejte vědět.