10.12.2025, 13:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.12.2025, 13:11 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@Muxosat: Jo, to jsem taky už zjistil. Dnes jsem si to zkoušel a vše, co jsem kdysi používal, už nefunguje. Už jsem se chystal, že napíšu omluvu, že jsem tě naváděl na špatnou cestu. Zkoušel jsem i AI (Gemini) a to setrvává právě na starých postupech, které teď už nefungují... A ano, github je asi nejjednodušší cestou, jak sdílet binarní soubory. Jinak, já osobně mám tohle vyřešené tak, že doma provozuji malý 24/7 běžící headless, který mi všechny tyhle věci (a plno dalších) pomáhá řešit. Je to sice složitější cesta, ale dává mi prostor udělat, co potřebuji.
Ad. diakritika. Na to existuje minimálně krátká a dlouhá odpověď. Krátká, je to úplně jedno, skoro bych řekl, že to zbytečně řešíš. Dlouhá, to je o tom, že záleží na tom, jak xmltv používáš a také, kde ho bereš nebo jak ho generuješ a jak kde a jak používáš případné palylisty (a stejně také, jak je generuješ nebo kde je bereš), ve kterých to používáš. Já osobně přijímám TV přes Tvheadend a z historických důvodů mám všechny názvy kanálů bez diakritiky. A protože si xmltv většinou generuji sám a více způsoby, vždy dbám na to, aby id kanálů, které vkládám do Tvheadend, odpovídalo použité syntaxi názvů kanálů. Takže diakritiku, právě z těch historických důvodů, nepoužívám, ale je to jedno, protože kdybych ji používal, vyšlo by to nastejno.
Ad. anketa. Anketa se dá definovat u nově založeného tématu.
Ad. diakritika. Na to existuje minimálně krátká a dlouhá odpověď. Krátká, je to úplně jedno, skoro bych řekl, že to zbytečně řešíš. Dlouhá, to je o tom, že záleží na tom, jak xmltv používáš a také, kde ho bereš nebo jak ho generuješ a jak kde a jak používáš případné palylisty (a stejně také, jak je generuješ nebo kde je bereš), ve kterých to používáš. Já osobně přijímám TV přes Tvheadend a z historických důvodů mám všechny názvy kanálů bez diakritiky. A protože si xmltv většinou generuji sám a více způsoby, vždy dbám na to, aby id kanálů, které vkládám do Tvheadend, odpovídalo použité syntaxi názvů kanálů. Takže diakritiku, právě z těch historických důvodů, nepoužívám, ale je to jedno, protože kdybych ji používal, vyšlo by to nastejno.
Ad. anketa. Anketa se dá definovat u nově založeného tématu.