02.1.2026, 20:28
(27.12.2025, 8:49)waladir Napsal(a): @Cinda: procházel jsem ještě znovu kód a z profiles.txt by se měl jen načíst aktivní profil a ten se virtuálně nastaví. K žádné změně v profilech by docházet nemělo. Profily se z Oneplay přenačtou jen když je nemáš lokálně uložené nebo dojde k chybě při načtení dat. Je to nepravděpodobné. Pokud by k tomu došlo, tak se po Znovunačtení profilu objeví chybová hláška "Chyba při načtení aktivního profilu, stahuji profily z Oneplay!'". Pokud budeš mít odkopířovaný původní porfiles.txt i ten s prohozenými profily, tak by to bylo super. Je to asi jediný případ, kdy by k tomu mohlo dojít, i když mi to zase připadá hodně napravděpodobné. Jinak předpokládám, že už ti přehrávání funguje, jen se ti jednou za čas změní aktivní profil.
@harrym: můžeš mi poslat nějaký konkrétní případ s celou "cestou", např. Kategorie - Filmy - TOP FILMŮ TÝDNE - Pelíšky? Klidn2 i rovnou p5ipoj log (viz. Poslání logu v prvním příspěvku, kde se zapnutým logováním zkusíš něco problémového pustit
Posílám dva soubory profilů. Soubor s datem je správně nastavené profily. Soubor bez datumu je po hlašce "znovunačtení profilů".
Mirek
profiles.txt (Velikost: 818 bajtů / Stažení: 7)
profiles-20251226.txt (Velikost: 818 bajtů / Stažení: 6)