07.1.2026, 21:22
@JiRo: jasně tomu rozumím. Jen ale to co jsi napsal, tak popírá to, že na úplně nové maline RPi5 se mi včera nešlo přihlásit. Pořád to psalo chybu s těmi privátními klíčemi. A nefungovalo to. Dnes jsem zkontroloval klíče na základě tvé rady. Byly správné v .json souboru. Klikl jsem na mé odběry, a vše mi najelo. Dnes jsem se nezkoušel přihlašovat na novém zařízení.
Tak říkám perfektní. Vše funguje. Tak jsem vzal starou Malinu 4, tam nahrál čislý Libreelec, + poslední YT 7.3.0.1 , zadal klíče, a přihlásit se stejně nejde, píše to tu stejnou hlášku jako včera s těmi privátními klíči i když jsou zadané správně. Ale máš pravdu. Že se tam objevili i po neúspěšném přihlášení Moje odběry. Ale do nich se stejně nedostanu, protože přihlášení zřejmě neprojde zcela korektně. Tak jdu zkoušet dál.
Tak říkám perfektní. Vše funguje. Tak jsem vzal starou Malinu 4, tam nahrál čislý Libreelec, + poslední YT 7.3.0.1 , zadal klíče, a přihlásit se stejně nejde, píše to tu stejnou hlášku jako včera s těmi privátními klíči i když jsou zadané správně. Ale máš pravdu. Že se tam objevili i po neúspěšném přihlášení Moje odběry. Ale do nich se stejně nedostanu, protože přihlášení zřejmě neprojde zcela korektně. Tak jdu zkoušet dál.
3x Raspberry Pi 5B Kodi Omega v21.3 + 1x Pi4 TVheadend server v19.3