07.1.2026, 22:31
@Ondřej: Ono asi záleží na verzi doplňku, ale v té aktuální se obsah seznamu Moje Odběry aktualizuje právě až při spuštění zobrazení tohoto seznamu. Dříve to myslím bylo tak, že se aktualizoval na pozadí, ale to se někdy v minulosti změnilo. Takže to, co ti teď problikne, to je právě zmíněný progressbar, kde se, pokud to funguje, objeví načítání nových videí do seznamu Moje Odběry.
Takže mě napadají různé možnosti a otázky. Buď ti tam skáče nějaká chyba, což bych bylo vidět v logu. A nebo mě napadá, zda ty vůbec něco v Odběrech máš. Když jsi v doplňku přihlášený, vidíš ve složkách seznam Odběry? A pokud ano a podíváš se do něj, máš v tam vůbec nějaká videa? A pokdu ano, odpovídá to tomu, co vidíš i na webu, pokud jsi přihlášený ke svému účtu?
Takže mě napadají různé možnosti a otázky. Buď ti tam skáče nějaká chyba, což bych bylo vidět v logu. A nebo mě napadá, zda ty vůbec něco v Odběrech máš. Když jsi v doplňku přihlášený, vidíš ve složkách seznam Odběry? A pokud ano a podíváš se do něj, máš v tam vůbec nějaká videa? A pokdu ano, odpovídá to tomu, co vidíš i na webu, pokud jsi přihlášený ke svému účtu?