14.1.2026, 19:08
(14.1.2026, 13:24)JiRo Napsal(a): @edenboy: Problém je možné hledat na více místech. Na první zamyšlení mě napadají dvě:Díky, zkusím postupně.
To je asi vše, co k tomu problému mohu ještě dodat. Jak jsem napsal, hodně věcí si možná pamatuji špatně, hodně věcí se od doby, kdy jsem se tím zabýval, mohlo změnit. Jak v Kodi pro Android TV, tak v samotném Android TV.
- V Kodi, ale to by se zdvojení těch titulů objevilo i v databázi Kodi. Došlo by k tomu, kdyby se při před novým scrapováním nějak upravil adresu zdroje, případně pokud by nová verze scraperu pracovala nějak zásadně jinak. Není podstatné, jak k tomu došlo, pokud v databázi Kodi ty tituly nejsou 2x, tak to není tento případ. Přesto bych ale, pro jistotu a dobrý pocit, ještě raději v Nastavení / Media > Knihovna sputil Vyčistit knihovnu. Jinak ale, tuhle možnost vidím jako méně pravděpodobnou.
- Druhá možnost je naopak pravděpodobnější. Android TV má různé cache, všeobecné nebo ad hoc pro různé účely a různé postupy a kanály synchronizace mezi Android TV a Kodi. Já Android TV nepoužívám, ale párkrát jsme tam Koid instaloval a řešil hodně podobné problémy. Další popis bude nekonkrétní a jen z toho, co si pamatuji. Je to seřazené od těch nejmenších zásahů do současných parametrů až po ty největší. Prostě vyzkoušej jedno po druhém. Určitě bude lepší vždy mezitím restartovat (i tam, kde o tom explicitně nepíšu) vše, co je možné:
- Vynutit aktualizaci kanálu mezi Kodi a Android TV:
- V Android TV v Nastavení > Aplikace > Kodi.
- Provést Vynutit zastavení.
- Restartovat Android TV
- Restartovat synchronizaci v Kodi do Android TV:
- V Kodi do Nastavení > Služby > Android TV
- Je tam volna, něco jako Publish ... channels
- Tu volbu vypnout, počkat pár sekund a zase ji zapnout
- Zrušit chytrý seznam stop v Kodi který se publikuje v Android TV na Home stránce a zase ho vytvořit
- Vymazat Home stránku, což je hodně radikální, protože to např. vrátí zpět uspořádání ikon:
- V Android TV do Nastavení > Aplikace > Zobrazit všechny aplikace > Systémové aplikace
- V aplikaci Android TV Home provést Vymazat mezipaměť (Cache) a pokud to nepomůže, tak i Vymazat data