@listener: AXN nemám a na webu mám u epizod z AXN zámek. Místo spuštění to nabídne přechod na jiný plán. Zkusil jsem přidat filtrování, aby se takové pořady nezobrazovaly. Na druhou stranu se potom v tomhle případě bude zobrazovat hodně prázdných sezón. Zabil jsem tedy dvě mouchy jednou ranou a přidal počítání epizod. Počet dílů u sezóny se nebude přebírat od Oneplay, ale spočítají se přehratelné epizody. Pokud sezóna nebude mít ani jednu, vůbec se nezobrazí.
Tím, že nahrávky jsou jen speciální kategorie, tak se změny aplikují na všechno a nejsem si jistý, jestli to nezpůsobí jinde problémy. Zatím to dám nejdřív sem a do repozitáře až později.
Vypadá to, že příloha nejde zase stáhnout
Holt to hodím zítra rovnou do repozitáře. Ještě to zkusím alespoň otestovat na více pořadech.
Tím, že nahrávky jsou jen speciální kategorie, tak se změny aplikují na všechno a nejsem si jistý, jestli to nezpůsobí jinde problémy. Zatím to dám nejdřív sem a do repozitáře až později.
Vypadá to, že příloha nejde zase stáhnout
Holt to hodím zítra rovnou do repozitáře. Ještě to zkusím alespoň otestovat na více pořadech.