Při vyhledávání dochází k chybě pokud je v dotaze e s háčkem a zároveň se smaže historie hledání, v logu je tato chyba:
A ještě jeden nesouvisející postřeh - používám Kodi na Windows a přijde mi, že obraz z Oneplay je v kodi lepší, než když totéž pustím ve oneplay v prohlížeči i při nejlepší kvalitě? Je to možné nebo se mi to zdá?
Kód:
error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'UnicodeEncodeError'>
Error Contents: 'charmap' codec can't encode character '\u011b' in position 1: character maps to <undefined>
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\petr\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\main.py", line 242, in <module>
router(sys.argv[2][1:])
File "C:\Users\petr\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\main.py", line 128, in router
program_search(params['query'], params['label'])
File "C:\Users\petr\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\resources\lib\search.py", line 45, in program_search
save_search_history(query)
File "C:\Users\petr\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay\resources\lib\search.py", line 67, in save_search_history
file.write('%s\n' % item)
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\encodings\cp1252.py", line 19, in encode
return codecs.charmap_encode(input,self.errors,encoding_table)[0]
UnicodeEncodeError: 'charmap' codec can't encode character '\u011b' in position 1: character maps to <undefined>
-->End of Python script error report<--A ještě jeden nesouvisející postřeh - používám Kodi na Windows a přijde mi, že obraz z Oneplay je v kodi lepší, než když totéž pustím ve oneplay v prohlížeči i při nejlepší kvalitě? Je to možné nebo se mi to zdá?