@skyjet: ale pochop, kebyze tam aspon kontroluje hashe, alebo si to podpisuje certifikatmi, nie takto na prasaka.. Pre mna je to principialne malware, stahuje to binarny kod bez vedomia pouzivatela.
Zopakujem sa, idealne, ak by to bol binarny addon.
A koli tomu, ze tam ma bytcode fallback, tak to vie dekomplivovat fakt skoro kazdy, toto ziadnu ochranu nezabezpeci..
Chcel by som vediet, co to teraz robi na xboxoch..
Edit: doslo mi, ze binarny addon na xboxe z mimo ofic repo asi nebude mozne a predpokladam, ze zabrani aj binarke, preto ten fallback na bytekod..
Cize vzdy to bude reverzovatelne.. Otazne je, ci to potom vobec dava zmysel a nebolo by lepsie spravit masivne obfuskovany kod, ako toto..
Zopakujem sa, idealne, ak by to bol binarny addon.
A koli tomu, ze tam ma bytcode fallback, tak to vie dekomplivovat fakt skoro kazdy, toto ziadnu ochranu nezabezpeci..
Chcel by som vediet, co to teraz robi na xboxoch..
Edit: doslo mi, ze binarny addon na xboxe z mimo ofic repo asi nebude mozne a predpokladam, ze zabrani aj binarke, preto ten fallback na bytekod..
Cize vzdy to bude reverzovatelne.. Otazne je, ci to potom vobec dava zmysel a nebolo by lepsie spravit masivne obfuskovany kod, ako toto..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo
Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!
Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!