22.3.2026, 13:14
Vyzkoušel jsem novou verzi doplňku a mám dvě poznámky.
1. Možná jsem něco udělal špatně, ale nevytvořil se soubor session.txt a to ani při pokusu z nastavení (Nová session). Obešel jsem to tak, že jsem soubor překopíroval z původní verze a potom už vytvoření nové session prošlo. Předtím to psalo chybu
2. V nahrávkách (nebo v seznamu Kategorie/Můj seznam) se objevila položka Ostatní. Avšak když na ni kliknu, nestane se nic. Očekával jsem, že tam budou nahrávky, které oproti původní verzi doplňku chyběly. Konkrétně se jedná o Vraždy na vinicích, vysílané na Filmbox basic. Čili k těmto nahrávkám nemám v nové verzi doplňku vůbec přístup.
1. Možná jsem něco udělal špatně, ale nevytvořil se soubor session.txt a to ani při pokusu z nastavení (Nová session). Obešel jsem to tak, že jsem soubor překopíroval z původní verze a potom už vytvoření nové session prošlo. Předtím to psalo chybu
Kód:
Error Type: <class 'json.decoder.JSONDecodeError'>
Error Contents: Expecting property name enclosed in double quotes: line 1 column 3 (char 2)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\main.py", line 205, in <module>
router(sys.argv[2][1:])
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\main.py", line 200, in router
Session().remove_session()
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\resources\lib\session.py", line 17, in __init__
self.load_session()
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\resources\lib\session.py", line 63, in load_session
self.create_session()
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\resources\lib\session.py", line 26, in create_session
self.reload_profile()
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\resources\lib\session.py", line 44, in reload_profile
data = api.user_profile_select(profileId=get_profile_id(session=self), profile_pin=addon.getSetting('profile_pin'), session=self)
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\resources\lib\profiles.py", line 60, in get_profile_id
profile = get_profiles(active=True, session=session)
File "C:\Users\lubos\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.oneplay2\resources\lib\profiles.py", line 45, in get_profiles
profiles = json.loads(profiles) if profiles else []
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 357, in loads
return _default_decoder.decode(s)
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 337, in decode
obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 353, in raw_decode
obj, end = self.scan_once(s, idx)
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting property name enclosed in double quotes: line 1 column 3 (char 2)
-->End of Python script error report<--