26.3.2026, 14:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.3.2026, 15:13 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informace
)
No, další pokus. Jsem zvědavý, kolik jich ještě bude a co to udělá s api Webshare. Tento má alespon nějakou vlastní databázi. Kuriozní je to měření rychlosti proti serveru. Jakému?! Jakoby autor vůbec nevěděl, že to klíčové, co rozhoduje, je měření proti konkrétnímu serveru, kterých má Wbehsre na tomto api asi 16. A to výsledné doporučení na nastavení video cache v Kodi, to je další nepochopení toho, jak to celé funguje. Když jsem si doplněk spustil v testovacím prostředí, nabídl mi po spuštění testu rychlosti takové parametry cache, které s ohledem na můj systém smysl nedávaly vůbec žádný.
Nicméně, hezké je, že se lidé snaží, jen by při tom měli víc přemýšlet. Ono programování s AI není samospasitelné. Jsou prostě věci, které, když se na ně nezeptáte, tak vám je Ai neřekne a ani nenaprogramuje.
A poslední poznámka, nikoliv nedůležitá. Netuším, proč by měl tento typ doplňku odesílat data o stavu systému. Nevím, jaký k tomu má autor důvod, ale v tomto případě ani ujištění, že se tam posílají pouze diagnostická data, nepřesvědčí. Tohle v takovém typu doplňku nemá co dělat! A to ani nemluvím o dalším místě, registraci na backendu doplňku. Tam mi to stačilo... Fakt nemá zájem o to, aby se někdo cizí přihlašoval k mému Webshare účtu.
Nicméně, hezké je, že se lidé snaží, jen by při tom měli víc přemýšlet. Ono programování s AI není samospasitelné. Jsou prostě věci, které, když se na ně nezeptáte, tak vám je Ai neřekne a ani nenaprogramuje.
A poslední poznámka, nikoliv nedůležitá. Netuším, proč by měl tento typ doplňku odesílat data o stavu systému. Nevím, jaký k tomu má autor důvod, ale v tomto případě ani ujištění, že se tam posílají pouze diagnostická data, nepřesvědčí. Tohle v takovém typu doplňku nemá co dělat! A to ani nemluvím o dalším místě, registraci na backendu doplňku. Tam mi to stačilo... Fakt nemá zájem o to, aby se někdo cizí přihlašoval k mému Webshare účtu.