20.11.2016, 11:41
(19.11.2016, 23:23)Misho Napsal(a): Mno ja som narazil hned na par problemov.
1) Nefunguje Discovery Showcase
2) Vsetky streamy som prepol na SD a napr. NAT GEO WILD ide cez 6Mbit... Takze na 3.5Mbit je to nepouzitelne.
3) Na niektorých kanáloch mi píše hlášku ze "pohybujete se mimo síť"
4) Iné streamy taktiez v SD kvalite presahuju 4Mbit
5) Niektoré streamy dost sekajú (myslim tym ze nie su plynule)
6) A na napr. Animal planet / Disc. Channel je kvalita nic moc, pretoze su tam strasne vidiet horizontalne ciary.
Zajtra im idem pisat. Celkom ma to sklamalo, cakal som ze to bude bez problémov ale toto je celkom dost veci na par kanaloch co potrebujem. Eviduje niekto to isté?
Neviem prečo, nejde mi editovat príspevok na mobile:
Este som zabudol za v Kodi v16 mi streamy stale buffer-jú, ale vo verzii v17 Beta 5 to ide fajn.
Já jsem si zakoupil pouze ten základní balíček, takže se omlouvám, že jsem tohle nezjistil. Ale jako s 3.5Mbit internetem by možná bylo lepší se kouknout po satelitu/kabelovce.
A horizontální čáry nejsou žádná chyba. Televizní vysílání je odjakživa prokládané, ne progresivní. A určitě to je nejvíce vidět na Animal Planet kde jsou rychlé pohyby. Něco jsem našel třeba tady - http://jech.webz.cz/deinterlace.php Zkrátka jen v Kodi při přehrávání jděte do nastavení obrazu a zapněte rušení prokládání.
SZ nepoužívejte na dotazy, které se hodí pro všechny. Pouze pokud chcete abych něco někde doplnil, opravil.
_____
i3 Haswell + Arch Linux + Docker (Tvheadend + WG + Home-Assistant + Deconz + LetsEncrypt ) + Samba Share
Apple TV (Infuse, TvhClient), Apollo Lake Mini PC (Kodi 18.4)
_____
i3 Haswell + Arch Linux + Docker (Tvheadend + WG + Home-Assistant + Deconz + LetsEncrypt ) + Samba Share
Apple TV (Infuse, TvhClient), Apollo Lake Mini PC (Kodi 18.4)