31.3.2026, 19:00
Ve verzi 2.1.0 je předělané stahování EPG dat. Nově se data ukládají lokálně, takže při opakovaných dotazech se data se načtou přímo ze souboru. Kromě toho, že to zrychlí zobrazení živé TV nebo archivu to výrazně zredukuje počty volání serverů Oneplay. Nemám úplně jistotu, že v datech nedochází k nějakým změnám. Kdyby se nějaké problémy objevily, pořeším to omezenou platností kešovaných dat. V nastavení lze i data případně ručně promazat.
Také jsem opravil špatně zobrazovaná jména položek v nejnovějších oblíbených, kdy se k názvu pořadu přidávaly doplňující data (u pořadů z TV vysílání). Pořad ale bude nutné z oblíbených odebrat a znovu přidat, aby se uložil správný název. Opravil jsem i filtrování položek, které nelze přehrát (na webu jsou označené zámkem).
Malinko jsem ještě přeorganizoval nastavení, kde jsem položky týkající se kategorií přesunul do samostatné sekce.
Také jsem opravil špatně zobrazovaná jména položek v nejnovějších oblíbených, kdy se k názvu pořadu přidávaly doplňující data (u pořadů z TV vysílání). Pořad ale bude nutné z oblíbených odebrat a znovu přidat, aby se uložil správný název. Opravil jsem i filtrování položek, které nelze přehrát (na webu jsou označené zámkem).
Malinko jsem ještě přeorganizoval nastavení, kde jsem položky týkající se kategorií přesunul do samostatné sekce.