• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Streamlink a jeho použití v Tvheadend
@bojler: To, že ti stream jde přes steramlink a ne přes ffmpeg, na tom není nic divného. Ale to bychom pak už museli řešit, co je to za stream, jakým protokolem je přenášený, jakou verzi streamlink a jakou verzi ffmpeg používáš. Těch stupňů volnosti tam je více...

Jinak já jsem se tedy podíval do kódu mého streameru a mám to takto:

parametry streamlink:

Kód:
---stdout --loglevel info ---url <url> --default_stream best ---hls-live-edge 3

Pak tam mám u streamlik ještě user agent a referer. ale to není třeba řešit, pokud ti streamlink funguje bez toho.

parametry ffmpeg:

Kód:
-hide_banner loglevel verbose -fflags +genpts -i pipe:0 -c copy -f mpegts -mpegts_flags +resend_headers -mpegts_service_type digital_tv -metadata  service_provider="<provider> -metadata service_name=<service> pipe:1

Používám kombinaci Streamlink a ffmpeg s těmito parametry pro dva zdroje Live TV. Jeden zdroj tu bohužel uvést nemůžu, druhým jsou Live TV kanály z Youtube.

Jinak, když o tom přemýšlím, co za hlášku jsi dostal, tak je to chyba syntaxe parametrů, takže hledej tam. Ideálně tak, že si celý ten řetezec parametrů kromě toho, že ho zavoláš v rámci scriptu, ještě před tím uložíš do souboru. Abys věděl, jak se ti ten výsledný tvar jednotlivých formálních parametrů substituuje. Uvidíš, co pak vlastně dostane shell jako příkazovou řádku a možná tam tu chybu uvidíš. Já jsme to takto dělával.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Streamlink a jeho použití v Tvheadend - od JiRo - před 7 hodin(y)

Přejít na fórum:

Prochází: predator2, 1 host(ů)