Vyskúšal som skoro všetky dostupné možnosti inštalácii pre OPi PC a najviac mi vyhovuje Android 4.4.2 v podaní Zidoo X1 v1.0.21 pre OPIPC a nainštalované Kodi 15.2 isengard. Žiadne mrznutie a žiaden problém v sieti. Prehráva bez trhania. Ľahko vyvolateľná spodná lišta Androidu aj keď je spustené Kodi. Nie som Linuxák, ale toto sa dá 
Jediný problém, ktorý mne vadí, že pri pripojení napájania je potrebné stlačiť tlačidlo zapínania.
OPi PC vyžaduje kartu micro SDHC minimálne Class 10 / 8G, stabilný 5V/2A zdroj a zabezpečiť chladenie procesora. Ináč to nebude nikdy OK !
OPi PC napájam 5V/4A zdrojom, micro SDHC karta UHS-I / 16G plus veľký pasívny chladič na procesore
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OPi PC 17.-€
Zdroj 5V 4A 3,50.-€ K zdroju je potrebná koncovka, alebo redukcia na 4.0mm x 1.7mm na Jack Adapter
Univerzálne diaľkové USB 2.4GHz vhodné aj pre KODI 6.-€
Orange Pi PC software

Jediný problém, ktorý mne vadí, že pri pripojení napájania je potrebné stlačiť tlačidlo zapínania.
OPi PC vyžaduje kartu micro SDHC minimálne Class 10 / 8G, stabilný 5V/2A zdroj a zabezpečiť chladenie procesora. Ináč to nebude nikdy OK !
OPi PC napájam 5V/4A zdrojom, micro SDHC karta UHS-I / 16G plus veľký pasívny chladič na procesore

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OPi PC 17.-€
Zdroj 5V 4A 3,50.-€ K zdroju je potrebná koncovka, alebo redukcia na 4.0mm x 1.7mm na Jack Adapter
Univerzálne diaľkové USB 2.4GHz vhodné aj pre KODI 6.-€
Orange Pi PC software
2 x OPi PC Zidoo X1 v1.0.21 for OPi PC / Android 4.4.2 / Kodi 15.2 isengard
1 x V88 Android 6.0.1 / Kodi 15.2 isengard
1 x MECOOL KM9PRO DELUXE AndroidTV Kodi 18
1 x V88 Android 6.0.1 / Kodi 15.2 isengard
1 x MECOOL KM9PRO DELUXE AndroidTV Kodi 18