Ahojte, vedel by mi niekto pomôcť:
1) ak pripojím OPiPC k zdroju a nemám vloženú sd kartu s kodi, nič sa mi nezapne. Monitor hlási, že je bez signálu. Je to normálne? OPiPC nemá preinštalovaný android?
Keďže nikto z prítomných nie je zbehlý v tejto veci, hneď si aj odpoviem, čo som zistil u predajcu:
We have some boards that have pre-installed the Android image on the board. Such as:
OPI PC Plus
OPI Plus2
OPI Zero Plus2 H3/H5
OPI 2G-IOT
2) reaguje vám tlačítko "power switch"? Mám spustené kodi, stlačím tlačítko a nič? Je to normálne?
3) vedeli by ste mi pomôcť (s linuxom si veľmi nerozumiem) ako nainštalovať túto zvukovku (zvukovka by mala byť kompatibilná) pomocou týchto pokynov od výrobcu:
Using SSH, first we download this storeroom
1.sudo apt-get install alsa-utils
Edit this file:
1.sudo nano /etc/modules
Code:
Adding the content below, store them by "Ctrt+X" and then withdrawl
1. snd_soc_bcm2708
2. snd_soc_bcm2708_i2s
3. bcm2708_dmaengine
4.snd_soc_pcm5102a
5.snd_soc_hifiberry_dac
After store the data, using instructions to synchronization and restart the board
1. sync
2. sudo reboot
This step is very important, restarting must be done
Ďakujem.
1) ak pripojím OPiPC k zdroju a nemám vloženú sd kartu s kodi, nič sa mi nezapne. Monitor hlási, že je bez signálu. Je to normálne? OPiPC nemá preinštalovaný android?
Keďže nikto z prítomných nie je zbehlý v tejto veci, hneď si aj odpoviem, čo som zistil u predajcu:
We have some boards that have pre-installed the Android image on the board. Such as:
OPI PC Plus
OPI Plus2
OPI Zero Plus2 H3/H5
OPI 2G-IOT
2) reaguje vám tlačítko "power switch"? Mám spustené kodi, stlačím tlačítko a nič? Je to normálne?
3) vedeli by ste mi pomôcť (s linuxom si veľmi nerozumiem) ako nainštalovať túto zvukovku (zvukovka by mala byť kompatibilná) pomocou týchto pokynov od výrobcu:
Using SSH, first we download this storeroom
1.sudo apt-get install alsa-utils
Edit this file:
1.sudo nano /etc/modules
Code:
Adding the content below, store them by "Ctrt+X" and then withdrawl
1. snd_soc_bcm2708
2. snd_soc_bcm2708_i2s
3. bcm2708_dmaengine
4.snd_soc_pcm5102a
5.snd_soc_hifiberry_dac
After store the data, using instructions to synchronization and restart the board
1. sync
2. sudo reboot
This step is very important, restarting must be done
Ďakujem.
X96MAX+, 4/32
X96MAX+, 4/64
MAGICSEE N5, Amlogic S905X, 2GB/16GB, CoreELEC9.2.0, Leia18.2
RPi2B,LibreELEC8.2.3,Kodi17.6
X96MAX+, 4/64
MAGICSEE N5, Amlogic S905X, 2GB/16GB, CoreELEC9.2.0, Leia18.2
RPi2B,LibreELEC8.2.3,Kodi17.6