23.3.2016, 22:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.3.2016, 22:18 uživatelem palozanota.)
Uf ten dinosaurus to je zaujimavé film tam stale je , pod rovnakym nazvom , presne rovnakym . na zajtra budem mať pripravenu nejaku dalšiu 100vku filmov a hodím tam aj tu opravu . Vytvorím len rovnakú zložku a pri kopírovaní sa len .strm prepíše .
Angličtina , no troška som nedoriešil kontrolu TMDB , dosť veci tam chyba české preklady
začal som to tam aj troška nahadzovať . Možno to časom poopravujem , teraz to chcem nejak naplniť .
Parba bude určite :) zatial to nevyhladavám po jednom filme , ale podla určitých kritérií a čo sa objavy postupne spracujem . dobrých 30-40 % filmov vo fullHD sa podla názvu ani nedá najsť , su 1,2 zdroje a aj to s úplne nezmyselným názvom. A ked na niečo narazím čo by bolo fajn pridať je problém to zase identifikovať :) čoskoro aj prečistím tie prvé súbory od zbytočnosti . Proste začiatky su začiatky , nejaké úkony mam už zautomatizované takže zase viacej sa venujem už aj dalším veciam , ako su tie české preklady
edit:
takže sa zmenil .strm pre Dinosaura . Mám to už nachystané.
Angličtina , no troška som nedoriešil kontrolu TMDB , dosť veci tam chyba české preklady
začal som to tam aj troška nahadzovať . Možno to časom poopravujem , teraz to chcem nejak naplniť .Parba bude určite :) zatial to nevyhladavám po jednom filme , ale podla určitých kritérií a čo sa objavy postupne spracujem . dobrých 30-40 % filmov vo fullHD sa podla názvu ani nedá najsť , su 1,2 zdroje a aj to s úplne nezmyselným názvom. A ked na niečo narazím čo by bolo fajn pridať je problém to zase identifikovať :) čoskoro aj prečistím tie prvé súbory od zbytočnosti . Proste začiatky su začiatky , nejaké úkony mam už zautomatizované takže zase viacej sa venujem už aj dalším veciam , ako su tie české preklady
edit:
takže sa zmenil .strm pre Dinosaura . Mám to už nachystané.