• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doplněk ovládání domovního topení
Ahoj, ja pouzivam openhab server na riadenie vsetkeho mozneho aj nemozneho na dome. openhab ma plugin pre KODI, kde vidim to iste ako v mobile, alebo na webe. openhab ma rozne moduly na napojenie roznych smart veci v domacnosti, pripadne si mozes spravit nieco "vlastne" tak ako ja. ovladam cez to svetla, kurenie, alarm atd...
tu mam napriklad okna/dvere:      vsetko som mal pozatvarane, lebo ved je zima Big Grin mam tam namapovane len niektore okna/dvere (najcastejsie pouzivane)...
niektore vypinace som si programoval sam, skusal som aj IKEA ziarovky a co ja viem co vsetko...zatial nebyvam moc dlho a tak sa stale "hrajem" s nastavenim atd... mam aj napriklad toto: http://dom.bbaron.sk/kurenie/ kde sa mi generuje teplota P - podlaha a ovzduchu pre kazdu miestnost. Moje kurenie ma API ktore som "snifoval" aby som zistil ako funguje a potom ho pouzivam a posielam namerane data kade tade...napriklad domam mam grafanu na rozne grafy:     
su aj rozne dalsie taketo systemy, no mne sa zatial najviac pacil openhab. Treba tam ale pochopit cely ten system a vsetko si generujes rucne aj ked teda v openhab2 mas uz aj nejake "discovery" pre smart vecicky...niektore dalsie SW ti vseto robia automaticky, alebo poloautomaticky atd... kolko ludi, tolko chuti...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Doplněk ovládání domovního topení - od BBaron - 02.1.2018, 18:41

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)