@francis Já csfd.cz na svém produkčním systému (LE) nepoužívám, tak jsem ho pustil na Windows a projelo to v pořádku. V logu je pár opakovaní při přístupu na zdrojový server, ale to je celkem normální. A co máš v logu WebGrab++.log.txt?
@otava5 SMS je dost nekomunikativní. Epic Drama je nelineární lokalizovaný kanál, takže ji asi v zahraničí neseženeš, reps. pokud seženeš, bude mít EPG jiný obsah. Takže na to, co vysílá u nás (díval jsme se, zatím je skutečně jen na tom O2TV) si musíš jedině počkat, až ji některý web do programu zařadí.
@otava5 SMS je dost nekomunikativní. Epic Drama je nelineární lokalizovaný kanál, takže ji asi v zahraničí neseženeš, reps. pokud seženeš, bude mít EPG jiný obsah. Takže na to, co vysílá u nás (díval jsme se, zatím je skutečně jen na tom O2TV) si musíš jedině počkat, až ji některý web do programu zařadí.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.