28.6.2018, 18:52
ZÍTRA STARTUJÍ PRODEJE NOVÉHO TABLETU XIAOMI MI PAD 4 UŽ ZA 165 DOLARŮ
Citace: Jen před pár dny byl představen světu nový tablet z produkce Xiaomi a Mi Pad 4 by už zítra měl vpadnout na čínské trhy. I když osobně příliš nefandím odklonu od oblíbeného poměru stran displeje 4:3, tak se stále jedná o velmi zajímavý kousek a k jeho popularitě určitě přispěje i velmi sympatická cenová politika firmy. Základní 3 GB + 32 GB Wi-Fi verze tabletu by se totiž měla začít prodávat jen za 1099 juanů, což je v přepočtu asi 165 dolarů......
Citace: Jen před pár dny byl představen světu nový tablet z produkce Xiaomi a Mi Pad 4 by už zítra měl vpadnout na čínské trhy. I když osobně příliš nefandím odklonu od oblíbeného poměru stran displeje 4:3, tak se stále jedná o velmi zajímavý kousek a k jeho popularitě určitě přispěje i velmi sympatická cenová politika firmy. Základní 3 GB + 32 GB Wi-Fi verze tabletu by se totiž měla začít prodávat jen za 1099 juanů, což je v přepočtu asi 165 dolarů......... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

![[Obrázek: crmjJZ4.png?1]](https://i.imgur.com/crmjJZ4.png?1)