12.7.2018, 15:52
(12.7.2018, 15:38)JiRo Napsal(a): Já doufám, že nikdo nebude taková ovce a nechá se přesvědčit k tomu, aby reinstaloval své Kodi jen proto, že se nemůže připojit k nějakému obskurnímu zdroji, který se tváří jako součást nějakého ještě obskurnějšího projektu. Takový stav, který by neumožňoval se připojit ke zdroji, a který by šlo vyřešit reinstalací Kodi, neznám. Osobně jsme přesvědčený o tom, že to, co se nám tu prezentuje jako "charitativní projekt", je aktivita pohrobků některého z těch, kteří z tohoto fóra zmizeli a teď si léčí své komplexy. A ta směšná pozitivní reakce nadšených uživatelů jako je @alpha (registrován 7/2018), ta to jen potvrzuje.
Nikdy jsem tu před tím registrovaný nebyl.
Já sám to má právě teď na RPi propojené a funguje bez problémů. Pokud vám to nefunguje, tak je chyba jen u vás.
Chtěl jsem udělat Free knihovnu filmů. Nejde mi a žádné léčení komplexů nebo podobně..
Chci jen, aby zde byl způsob sledování filmů bez poplatků
A JiRo vy to můžete říkat i kvůli tomu, že sám máte nějakou českou službu (placenou) a chcete tohle pošpinit..
Myslel jsem, že tu alespoň někdo bude rád že může sledovat filmy v 'celkem' dobré kvalitě bez peněžního příspěvků.