14.7.2018, 22:28
JiRo: já to právě takhle nějak také navrhnuté mám, ale protože je to jen pro mne a rodinu, tak to skončilo 1 (backend) + 1 (middle) server :-) Ale bez HTSP, protože tam jsem čuchal nějaké problémy se stabilitou... A nakonec ho stejně nepotřebuju, protože Simple IPTV klientem udělám základ co potřebuju co umí HTSP, holt jen nespustím nahrávání...Ale nakonec jsem jsem stejně koupil AppleTV, takže HTSP jakožto protokol KODI-only ztratilo význam :)
PS. nemáš prohozený popisek frontend/backend? :)
To nahrávání, nad tím jsem taky jednu dobu přemýšlel a myslím, že by to šlo, samozřejmě se musí nahrávat na jednom TVH jen něco, jinak by se to asi přetížilo... Opět lze škálovat. Asi jsem to nedotáhnul, ale myšlenka byla, že jsem tam našel něco, čím bylo možné "naschedulovat" aby dal do nahrávání celé EPG daného kanálu... Pak se hezky a strukturovaně nahraje vše :-) Ale jak jsem to myslel, to už nevím :/
PS. nemáš prohozený popisek frontend/backend? :)
To nahrávání, nad tím jsem taky jednu dobu přemýšlel a myslím, že by to šlo, samozřejmě se musí nahrávat na jednom TVH jen něco, jinak by se to asi přetížilo... Opět lze škálovat. Asi jsem to nedotáhnul, ale myšlenka byla, že jsem tam našel něco, čím bylo možné "naschedulovat" aby dal do nahrávání celé EPG daného kanálu... Pak se hezky a strukturovaně nahraje vše :-) Ale jak jsem to myslel, to už nevím :/