@MathewTSJ Tak jak jsme to výše popisoval, to se týkalo instalace Kodi ve Widnows, které mám jediné v práci. Neuvědomil jsem si, že u LE je to jinak. Už jsem LE dlouho neinstaloval...
Tak se omlouvám za zmatek.
Co se týče addon typu PVR, tak jsou systémem deklarovány jako addons, ale jsou ve tvaru dll. Uloženy jsou v repozitáří LibreELEC, který je vytvořen vždy pro danou subverzi, nyní je to repozitáře 8.2.0. Takže po instalaci LE bys ho měl nalézt mezi ostatními repozitáři. V něm je sekce PVR a odtud je můžeš nainstalovat. Teprve pak se ti PVR objeví v Moje doplňky.
V CoreLEEC by to asi mělo být podobné, to že tam žádné repozitáře nemáš, to je opravdu zvláštní.
Tak se omlouvám za zmatek.Co se týče addon typu PVR, tak jsou systémem deklarovány jako addons, ale jsou ve tvaru dll. Uloženy jsou v repozitáří LibreELEC, který je vytvořen vždy pro danou subverzi, nyní je to repozitáře 8.2.0. Takže po instalaci LE bys ho měl nalézt mezi ostatními repozitáři. V něm je sekce PVR a odtud je můžeš nainstalovat. Teprve pak se ti PVR objeví v Moje doplňky.
V CoreLEEC by to asi mělo být podobné, to že tam žádné repozitáře nemáš, to je opravdu zvláštní.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.