12.10.2018, 8:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.10.2018, 8:57 uživatelem hunter_662.)
(11.10.2018, 18:37)mtester270 Napsal(a): Ty si raz nedas povedat daj to na github nie to tu pastujes jak taky ony ...
Kriste pane, naco to teraz budem pchat na github ked mam problem s jednym volanim bez ktoreho je aj tak cely doplnok upne nahovno? Ked to vyriesim pastnem to tam cele a potom to mozeme ladit dalej ako cely doplnok. Dam to tam a aj tak vsetci budu pisat ze to nefunguje lebo error. Ja potrebujem vyriesit dany konkretny problem a drviva vacsina sa aj tak v celom doplnku strati a moze im to krashovat na roznych inych miestach a takto robia len s danym funkcnym kuskom kodu.
(11.10.2018, 20:27)hansolo Napsal(a): kvalitní hbo go doplnek opravdu vhodný na github![]()
a max tak do kodi
staré ptákoviny , tak hodne zdaru
to opravdu nemáte co na práci ? kdo to vubec sleduje ?
user aspon z prumernou inteligenci určite ne
Ty bud nevies citat, alebo si sa stratil v preklade
pokial mas pisat taketo kraviny skus sa radsej nic nepisat, lebo prave to zjavne znizuje tu priemernu inetligenciu .App. takychto mudrlantov ako ty mam rad. Kedze kritizovat inych ti ide, hod mi sem to volanie usetris mi cas, ved je to take jednoduche a stare, takze uz to niekto urcite vyriesil. Odhliadnuc od toho ze mi urcite poradis kvalitne a dobre a ja si podla tvojej rady pojdem kupit novy box s androidom alebo iosom