29.4.2016, 12:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.4.2016, 12:24 uživatelem palozanota.
Důvod úpravy: Doplnenie
)
sveto99 : dik za reakciu a som rad že to šlape ako ma . Cele sa to stale vyvija a uvidim ako sa to bude cele posuvať , je stale na čom pracovať . začiatky boli troška všeliake a preto aj tak niektore nazvy v priečinkoch vyzeraju (časom to možno prerobim ) :) novšie pridavane veci su už riešene troška inak , su už premenovene nazvy .nfo a .strm na zrozumitelne , proste sa učim za pochodu :) cele som to bral len ako taku zabavku a troška oživenie a ulahčenie využitia pluginu . Je jasne že nevyhoda pre nieoho može byť že nascrapovane udaje su viacmenej nemenne :) a kedže použivam zasadne tmdb tak mnoho krat musim doplnať aj cz informacie prave na tmdb , s tým suvisi aj to že je tam dosť malo posterov v cz , a mnoho krat uplne hnusne a preto radšej vyberem eng :) aj s tymto sa troška s prepačenim zaserkavam , že kontrolujem aj postery a fanarty nech to troška vyzera. Mnoho krat ich musim aj dohladavať a pridavať . Je mi jasne že nie všetkym vyhoviem :) ale určite som nakloneni každemu rozumnemu navrhu . a keby som nechcel urobiť s tohoto niečo trošku "ine" narobim 2.000 .strm a robte si s tym čo chcete :)
kapacitos : je to možne , pozeral som na tmdb a je tam takata možnosť pridania traileru ale strašne je tam toho malo a to už nieje v mojich silach to tam doplňať alebo manualne nejak dohladavať a pridavať do .nfo
edit : tak som sa pozrel na to ešte podrobnejšie a skusim sa to doriešiť . Problem je v tom že ked berem cz info z tmdb tak bure iba cz trailery ktore su tam takto zadefinovane . a ak nenajde cz tak eng. už nepridá . Uvidim čo sa da s tym robiť
kapacitos : je to možne , pozeral som na tmdb a je tam takata možnosť pridania traileru ale strašne je tam toho malo a to už nieje v mojich silach to tam doplňať alebo manualne nejak dohladavať a pridavať do .nfo
edit : tak som sa pozrel na to ešte podrobnejšie a skusim sa to doriešiť . Problem je v tom že ked berem cz info z tmdb tak bure iba cz trailery ktore su tam takto zadefinovane . a ak nenajde cz tak eng. už nepridá . Uvidim čo sa da s tym robiť