Prave mi psali z podpory, ze problem s pruhy u KODI resi zitrejsi ovladace takze parada..Ja chtel jen upozornit na zarizeni, ktere je co se tyka tunerove vybavy a ceny nejlepsi ze vsech - nic za ty prachy vam nenabidne DVB-S2X tuner..Jinak umi nahravat DVB-T2 i kdyz se koukam na jiny kanal..Minimalne 3 eshopy to uz pri prodeji zadarmo nahraji s vyladenym OpenATV 6.2 vcetne doplnku a picons.
Medo - nejsem povinen tady psat recenzi, ale odpovim ti na dotazy:
Pripojeni mam pres HDMI jako kazdy clovek v republice. USB HDD najel okamzite.
Velmi ocenuji rychle ladeni a kvalitu obrazu pres DVB-S2X i DVB-T2 tuner.
Propojeni s PC pres DCC funguje taky okamzite,vcetne telnetu,ftp a ostatnich kravin.
HbbTV funguje super,vzdy je potreba plugin u enigmy navic funguje daleko rychleji nez na me TV:).
V Kodi lze ovladat vse ovladacem.
Klavesnice z kompu funguje, bezdrat nemam 5GHz wifi tak ne.
Bootovat z karty lze je dostupnych plno obrazu ale jsem spokojen s OpenATV 6.2 takze zdrzovat se tim nebudu, navic tohle je soft ktery plne vyuziva moznosti Enigmy2.
Plynule jel i 50GB rip nejakeho filmu.
Ovladace je velmi prijemny do ruky.
Kodi je zatim nastaveno na 60Hz uvidime co prinese update ovladace zitra - ale ripy se mi kvuli tomu fakt nesekaji.
Navic na spouste ceskych odbornych sat. forech si Octagon mistni profici jiz zakoupili to uz o necem svedci..
Medo - nejsem povinen tady psat recenzi, ale odpovim ti na dotazy:
Pripojeni mam pres HDMI jako kazdy clovek v republice. USB HDD najel okamzite.
Velmi ocenuji rychle ladeni a kvalitu obrazu pres DVB-S2X i DVB-T2 tuner.
Propojeni s PC pres DCC funguje taky okamzite,vcetne telnetu,ftp a ostatnich kravin.
HbbTV funguje super,vzdy je potreba plugin u enigmy navic funguje daleko rychleji nez na me TV:).
V Kodi lze ovladat vse ovladacem.
Klavesnice z kompu funguje, bezdrat nemam 5GHz wifi tak ne.
Bootovat z karty lze je dostupnych plno obrazu ale jsem spokojen s OpenATV 6.2 takze zdrzovat se tim nebudu, navic tohle je soft ktery plne vyuziva moznosti Enigmy2.
Plynule jel i 50GB rip nejakeho filmu.
Ovladace je velmi prijemny do ruky.
Kodi je zatim nastaveno na 60Hz uvidime co prinese update ovladace zitra - ale ripy se mi kvuli tomu fakt nesekaji.
Navic na spouste ceskych odbornych sat. forech si Octagon mistni profici jiz zakoupili to uz o necem svedci..