Nebál bych se říci, že WS má samo nějaký problém a ona zpráva se asi nelíbila osočovaným, tak ji museli rychle stáhnout. Nechce se mi věřit proč by kdokoliv omezoval datovou rychlost zrovna a právě u WS a proč ne i u jiných ? Čím je WS tak unikátní, že se to týká pouze jeho a má problém pouze on? Nic proti němu nemám, jsem rád, že tu je, ale tohle mlžení a házení chyb na druhé, pokud si je neumí vyřešit sám se mi prostě nelíbí. Zřejmě asi do zmiňovaných sítí nemají něco ošetřeno tak jak by měli mít a nastal zádrhel, nad kterým si drbou hlavu - je zajímavé, že to doposud fungovalo ....
Možná se mýlím - netvrdím, že mám patent na všechny bolesti světa, ale věřím, že se vše pořeší (tedy doufám) ....
Imho, nyní to jede jako z praku - že by nastala dohoda a bylo dokončeno úspěšné jednání s "operátory" ????!!!! Tak snad jedna pohádková story je doufám za námi
Možná se mýlím - netvrdím, že mám patent na všechny bolesti světa, ale věřím, že se vše pořeší (tedy doufám) ....
Imho, nyní to jede jako z praku - že by nastala dohoda a bylo dokončeno úspěšné jednání s "operátory" ????!!!! Tak snad jedna pohádková story je doufám za námi
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...