27.11.2018, 19:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.11.2018, 17:04 uživatelem Rossi D.)
@Milos78 - Stál lehce přes 3000,- a je již " na stole"
.... nevydržel jsem to a na chvilku Vero zapnul - OSMC pro mne velká novinka a zároveň těžká nostalgie, řešit některé věci pomocí příkazové řádky (naposledy na STB/E2 a DCC)
Taková instalace Leia (Kodi 18) docela zajímavá - to bude zase víkend
Skoro se těším 
... Pokud by někdo věděl jak zprovoznit VNC (dálková správa plochy) u Vera, dejte vědět - něco jsem sice našel, ale nemám nyní čas se v tom "šťourat", budu rád za odzkoušený postup (tedy pokud existuje) ....
....samozřejmě všechny rychlé tipy na cokoliv užitečného co je dobré vědět okolo Vera vítám !!!!!!
.... nevydržel jsem to a na chvilku Vero zapnul - OSMC pro mne velká novinka a zároveň těžká nostalgie, řešit některé věci pomocí příkazové řádky (naposledy na STB/E2 a DCC)
Taková instalace Leia (Kodi 18) docela zajímavá - to bude zase víkend
Skoro se těším 
... Pokud by někdo věděl jak zprovoznit VNC (dálková správa plochy) u Vera, dejte vědět - něco jsem sice našel, ale nemám nyní čas se v tom "šťourat", budu rád za odzkoušený postup (tedy pokud existuje) ....
....samozřejmě všechny rychlé tipy na cokoliv užitečného co je dobré vědět okolo Vera vítám !!!!!!
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...