• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 1 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Názor na čínsku android tv krabičku
(24.1.2019, 12:36)paulus33 Napsal(a): Vzhľadom na dokončovanie rekonštrukcie domu, sú finančné prostriedky obmedzené, skúsil som Magicsee. Takže 17.1.2019 objednaný MAGICSEE N5 (S905X, presná špecifikácia viď môj príspevok vyššie) z gearbest-u z českého skladu, 23.1.19 bol u mňa doma.
Zatiaľ som narýchlo otestoval na 1GB noname SD karte:
- CoreELEC-S905.arm-8.95.7-S905 (všetko korektne funguje, akurát neviem nainštalovať SKIN CHROMA by TGX, na ktorý je zvyknutá moja rodina a skúšal som aj iné skiny ale objavuje sa chybová hláška "závislosť na xbmc.gui 5.12.0 nie je možné uspokojiť", čomu nerozumiem. Skúsim staršie vydanie coreelec.)
- LibreELEC-S905.arm-8.2-8.2.3.1 (detto všetko korektne funguje, akurát na pôvodnom DO funguje iba tlačítko on/off, aj tak DO neplánujem využívať (na bežné používanie je na môj vkus hlasné), prioritne používam TV DO a DO s klávesnicou /air mouse).
V oboch prípadoch korektne funguje HDMI-CEC na LG TV, MMC mám pripojené cez externú zvukovú kartu k zosilňovaču, čo tak isto funguje. Android som iba skúsil raz zapnúť zo zvedavostii, neplánujem ho využívať...

Za mňa veľká spokojnosť, pri cene 32€ paráda, zase na 2-3 roky pokoj. Internet mám cca 70Mbps, skúšal som cca 40GB súbory h265, všetko prehraje, žiadne zaváhania som nepostrehol. Je pravda, že nebol čas na dlhšie testovanie... Za mňa palec hore.
Ako nainstalovat libreelec ktory obsahuje kodi 18 na tanix tx3 mini kedze subor dtb.img  z verzie 8.2.3.1 nezabera a libreelec nenabootuje.
Coreelec 8.95.7 so suborom dtb.img (40kb) z verzie 8.2.3.1 nabootuje
dakujem vopred za odpoved

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Názor na čínsku android tv krabičku - od tapane18 - 28.1.2019, 18:05

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)