• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AEON NOX - v jednoduchosti je krása - Android Box - interface, KRYPTON 17.6
To CLIENT,mimo seš ty a to ůplně a nebo POTŘEBUJEŠ BRÝLE.Budu ti citovat ze svého příspěvku hned těsně nad tebou  jo? Ůchylné závislosti,doplńky je chtějí,konkrétně závislost xbmc gui. 5.14.0,takže nekecej voloviny,že neumím něco opsát,ztrapńuješ se před těma co si to přečtou celé.A skiny si stahuji dle popisu pro kodi LEIA 18,takže když neumíš poradit tak nemel hovadiny.A nebo v tom bude něco jiného,tak jako Kyselinka za každou cenu něco napsát abyste sbíraly hvězdičky.Jaký box mám v podpisu vidí i slepý jen vy dva néééé.V tomto boxu už byla nainstalována  Leia 18.0,všechny potřebné addony jsem si nainstaloval box naladil jak potřebuji až na nějaké věci,které se potýkají s oní závislostí  xbmc gui. 5.14.0..Zkoušel jsem jak tu některý radil přes google play to nějak doladit resp.aktualizovat chyby a vždy mě to vrátilo na tu moji již nainstalovanou,tudíž si myslím,že ta co je na play je totožná s tou mojí,žádná změna.Aktualizace na 18.1 RC nemůžu nikde najít ačkoliv se o ní zmiňují anglicky hovořící na netu.ale to je tak vše jen zmińují.Jinak jsem z toho všeho pochopil,že ad 1.funguje to v poho jen těm co si přeinstalovaly  ze 17... na 18 a nebo co mají 17.6 kryptony což mám i já a melou to tu furt dokola jak kolovrátek jak jim to jede a ad 2.že s tím mají problémy i ti anglíci viz https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=337966 ,když si přečteš jejich příspěvky je to celé zmatečné,takže zase nula od nuly pojde.Jinak mašinka je to šikovná,ale to na jiné stránce.. Víc už se o tom bavit nemíním,je to zbytečné a kontraproduktivní.
 Libre ELEC 8.2.1, Kodi 18 + RPi 3B  Smile
 H96 Max X2 Android 8.1 TV Box 4G+64G 4K S905X2 Quad Core WIFI USB 3.0 BT Media
 Kodi matrix 19

Citovat

Příspěvků v tématu
v jednoduchosti je krása - TITAN - od Deston - 24.12.2017, 12:25
RE: AEON NOX - v jednoduchosti je krása - Android Box - interface, KRYPTON 17.6 - od bara - 23.2.2019, 23:00

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)