• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 3.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DVB-T2 USB přijímače Tvheadend (ne)kompatibilní
2hoss: jj
2plessi: asi to tak dopadne, jinak ten soft jsem uz vcera zkousel v praci na NB, jede ok. Taky je ale na ceste ten XBOX tuner, tak zkusim jeste ten.

Jinak asi mam stale slaby signal, cca 2-3 vypadky za pul hodiny, vzdy tak na pul vteriny preruseni, pripadne kosticky (CT i treba Prima - samozrejme mluvim o DVB-T2)

A protoze se v tom nevyznam, prikladam obrazek a asi bych potreboval vedet co to jsou za cisla (co znameji si najdu na netu, ale co to znamena pro me a co bych mel udelat). Jedna se o SNR a Silu signalu. Predpokladam ze o kvalite nebo sile signalu je i ta kontinuita

--------------------
EDIT:
jeste jsem nahodil LibreElec 9.0.1 na MBOX 905X (95N) 1GBV, 8GB - jen pres kartu a pripojil zase cinana, pred spustenim TVheadendu jsem projel wscanem frekvence a normalne nabehlo jak DVB-T, tak DVB-T2, nicmene po dvou trech restartech uz ten tuner neladil/nechytal nic :)
Ten LE jsem tam daval podle tohoto navodu - http://www.tvboxforum.com/showthread.php?tid=973

Edit 2:
Stream na dvou PC a NB bez problemu, na Iphone take bez problemu, nicmene mam tady dva Lenovo tablety s Androidem 4.4.2 (8" a 10") a jeden Xiaomi Redmi Note 5A s androidem 7 a jakmile pustim stream, tak do deseti vterin obraz zamrzne, zvuk jede. Zkousel jsem vice prehravacu, (VLC MX player, IPTV, a dalsi), take jsem zkousel TVHClienta. Jakmile to je na Androidu tak mi to tuhne.... Rpi jsem pripojil po Ethernetu k routeru, vypnul Wi-Fi ale ani to nepomohlo. Tak zatim nevim co s tim. V TVHeadendu to nehlasi zadnou chybu streamu ve chvili, kdy zatuhne obraz.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DVB-T2 USB přijímače Tvheadend (ne)kompatibilní - od intommy - 02.3.2019, 10:42

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)