• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
101 sci-fi filmů, které musíte vidět
Březen 2019 v kinech:::

CAPTAIN MARVEL (2019 - USA) CSFD 76%. Citace: Snímek Captain Marvel se odehrává v devadesátých letech dvacátého století a je tak zcela novým dobrodružstvím z dosud neviděného období filmového světa Marvel. Film sleduje příběh Carol Danversové, ze které stala jedna z nejmocnějších superhrdinek světa. Když Zemi zasáhne mezihvězdná válka mezi dvěma mimozemskými rasami, Danversová se ocitá s malou skupinou spojenců přímo v srdci konfliktu. (Falcon)
[Obrázek: 163271213_23e82b.png?h180] Zajímavost: První film z MCU (Marvel Cinematic Universe), kde je hlavní postavou žena, a teprve pátý komiksový film se superhrdinkou v hlavní roli – předtím dostaly své vlastní filmy pouze Supergirl (1984), Catwoman (2004), Elektra (2005) a Wonder Woman (2017). (ArsenalEagle)
>>> OFFICIAL TRAILER
Citace CSFD: Filmfanouch ***** .....Připadal jsem si jako by mi opět bylo 5 let a vůbec poprvé jsem viděl nálet X-Wingů na Hvězdu smrti. Přesně takové vzpomínky ve mně Captain Marvel vyvolala. Captain Marvel sice ve stopách Star Wars nekráčí tak výrazně, jistá stylizace a pomrknutí ale dojde téměř každému. Brie Larson je ve finále neskutečná castingová trefa se kterou si těch dalších 6 filmů s radostí dám.....

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: 101 sci-fi filmů, které musíte vidět - od smazany_uzivatel - 17.8.2017, 7:51
RE: 101 sci-fi filmů, které musíte vidět - od smazany_uzivatel - 17.8.2017, 10:33
RE: 101 sci-fi filmů, které musíte vidět - od meda - 07.3.2019, 20:37

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)