15.4.2019, 17:39
@ matchboxx Díky za tip na Formuler, nevypadá špatně. Spíš jsem koukal na Z8 (lepší HW). Tam zatím nefunguje ten DVB-T2 dongle, ale přímo na jejich stránkách se píše, že je to SW záležitost a že na tom pracují. Co se ale u obou Formulerů liší je popis audio výstupu (na českých obchodech se nepíše o 5.1 a DTS výstupu přes S/PDIF.
Já jsem vlastně ani doteď nespecifikoval, co hledám (jako programátor bych měl vědět, že specifikace je základ :-D
hledám "krabičku":
tuner: DVB-T2 (+HBBTV)
prostředí: Kodi(už leta používáme SC a stejně jako Rossi D jsem na to naučil manželku i děti a neni důvod to měnit)
video: 4K HDR, HLG
audio: S/PDIF 5.1 DTS
Ty Formulery nemají HBBTV, ale to by až tak nevadilo, archivy našich slavných TV stanic se dají doinstalovat do Kodi.
PS: Jak jsem se ptal na ten OCTAGON SF8008, tak ten má ve S/PDIF výstupu "pouze" zvuk 2.0
Já jsem vlastně ani doteď nespecifikoval, co hledám (jako programátor bych měl vědět, že specifikace je základ :-D
hledám "krabičku":
tuner: DVB-T2 (+HBBTV)
prostředí: Kodi(už leta používáme SC a stejně jako Rossi D jsem na to naučil manželku i děti a neni důvod to měnit)
video: 4K HDR, HLG
audio: S/PDIF 5.1 DTS
Ty Formulery nemají HBBTV, ale to by až tak nevadilo, archivy našich slavných TV stanic se dají doinstalovat do Kodi.
PS: Jak jsem se ptal na ten OCTAGON SF8008, tak ten má ve S/PDIF výstupu "pouze" zvuk 2.0