28.4.2019, 9:57
RC hračky v akci na Gearu
Citace: Tentokrát se zaměříme na mladší generaci, jelikož Gearbest přináší slevu na spoustu RC robotů a dalších dálkově ovládaných modelů, které zaujmou a zabaví především děti.......
Xiaomi Mi HIMO je nové elektrické kolo s dojezdem 120 kilometrů na jedno nabití
Citace: Společnost Xiaomi představila další zajímavý produkt. Xiaomi Mi HIMO Electric Bicycle T1 je elektrické kolo za poměrnou nízkou cenu. V Číně se začíná prodávat v červnu za částku 2 999 CNY, v přepočtu s DPH cca 12 300 Kč.......
Seznam.cz nabídne ve spolupráci se Samsungem a Alzou smartphone s vlastními aplikacemi
Citace: Jak stojí v tiskové zprávě, Samsung Galaxy A40 v limitované edici Seznam vychází vstříc několika milionům uživatelů, kteří každý den využívají služby a produkty české internetové jedničky na stolních počítačích i v mobilních telefonech. „Je naším dlouhodobým cílem dostat se s našimi službami a aplikacemi do co nejčastějšího kontaktu s uživatelem. Proto hledáme způsoby umožňující nám přítomnost v mobilech, které dnes mají všichni téměř neustále u sebe. Díky aktuální spolupráci se společnostmi Samsung a Alza.cz se můžeme tomuto cíli alespoň přiblížit, i když zvolené řešení rozhodně nepovažujeme za finální,“ vysvětluje Pavel Zima, předseda představenstva Seznam.cz, a dodává, že ideální by byla taková podoba, kdy si po zapnutí nového mobilního zařízení se systémem Android může uživatel vybrat, jaké hledání, prohlížeč a aplikace chce primárně používat.......
Také máte strach ze sledování ? Dnešní rušička GPS je přímo pro vás !
Citace: Dnes máme opravdovou lahůdku pro všechny správné paranoiky mezi našimi čtenáři, protože to že nikoho nevidíte ještě neznamená, že po vás nejdou. A kromě spolehlivé čepice ze staniolu můžeme dnes doporučit i jeden šikovný elektronický gadget, protože taková rušička GPS a mobilního signálu se jen tak nevidí. Navíc je ve slevě v bleskových prodejích e-shopu Tomtop, takže jejím pořízením ani nepřijdete na buben......
Prodej aut se mění. Ke Škodovce na kávu a hokej
Citace: Prodej aut se mění, už to nejsou jen klasické showrooomy, ale kavárny a butiky v centrech měst, kde často ani nejsou vystavená auta. Koncepci mění i dealerství Škody v Česku.......
Xiaomi představilo chytrou váhu Mi Body Composition Scale 2. Potěší hlavně nízkou cenou
Citace: Xiaomi Mi Body Compositon Scale 2 je nová chytrá váha od Xiaomi. Novinek sice není mnoho, ale na druhou stranu společnost snížila cenu ještě více. V Číně se začne prodávat za cenu 99 CNY, což je v přepočtu s DPH cca 410 Kč.....
Hodinky NAVIFORCE nebo telefon AllCall S5500 ve slevě na Ebay
Citace: Hlubiny nákupního portálu Ebay vydaly další skrytá tajemství a my tak pro vás můžeme vypíchnout další zajímavé slevy na dva produkty. Tentokráte dojde na slušivé quartz hodinky a velmi levný telefon s nadprůměrnou kapacitou baterie. Takže se na dnešní duo pojďme podívat podrobněji, ať máme lepší představu o tom, s čím máme co do činění. A kdo ví, možná vás něco osloví.......
Logitech Harmony Express: univerzální ovladač s hlasovými povely
Citace: Logitech rozšířil svou řadu Harmony o univerzální dálkový ovladač, který vsází na jednoduchost. Místo změti tlačítek přináší podporu hlasového ovládání skrze virtuální asistentku Amazon Alexa......
Další Mi Store, další slevová smršť. Xiaomi tentokrát poblázní Liberec
Citace: Xiaomi se valí Českem jako lavina a z otevíracích akcí nových Mi Storů se stala atraktivní příležitost získat (nejen) smartphone za opravdu výhodnou cenu. Další na řadě je Liberec. Nový Mi Store se otevře v Obchodním centru Nisa v sobotu 4. května........
Ford představil nákupní košík, který do ničeho nenarazí
Citace: Ford poslední dobou rád prezentuje své technologie neotřelým, často až absurdním, ale mediálně vděčným způsobem. Zatím posledním počinem z této kategorie je nákupní košík „Self-Braking Trolley“, se kterým nenabouráte v uličce mezi regály ani na parkovišti před obchodem.......
Citace: Na začátku roku Xiaomi představilo powerbanku s kapacitou 20 000 mAh a podporou 45W nabíjení. Pokud je ale pro vás tato powerbanka příliš velká, tak se vám bude líbit nedávno představená Xiaomi Mi Power 3, což je nástupce hodně oblíbené Mi Power 2 z roku 2016.......
Citace: Tentokrát se zaměříme na mladší generaci, jelikož Gearbest přináší slevu na spoustu RC robotů a dalších dálkově ovládaných modelů, které zaujmou a zabaví především děti.......Xiaomi Mi HIMO je nové elektrické kolo s dojezdem 120 kilometrů na jedno nabití
Citace: Společnost Xiaomi představila další zajímavý produkt. Xiaomi Mi HIMO Electric Bicycle T1 je elektrické kolo za poměrnou nízkou cenu. V Číně se začíná prodávat v červnu za částku 2 999 CNY, v přepočtu s DPH cca 12 300 Kč.......Seznam.cz nabídne ve spolupráci se Samsungem a Alzou smartphone s vlastními aplikacemi
Citace: Jak stojí v tiskové zprávě, Samsung Galaxy A40 v limitované edici Seznam vychází vstříc několika milionům uživatelů, kteří každý den využívají služby a produkty české internetové jedničky na stolních počítačích i v mobilních telefonech. „Je naším dlouhodobým cílem dostat se s našimi službami a aplikacemi do co nejčastějšího kontaktu s uživatelem. Proto hledáme způsoby umožňující nám přítomnost v mobilech, které dnes mají všichni téměř neustále u sebe. Díky aktuální spolupráci se společnostmi Samsung a Alza.cz se můžeme tomuto cíli alespoň přiblížit, i když zvolené řešení rozhodně nepovažujeme za finální,“ vysvětluje Pavel Zima, předseda představenstva Seznam.cz, a dodává, že ideální by byla taková podoba, kdy si po zapnutí nového mobilního zařízení se systémem Android může uživatel vybrat, jaké hledání, prohlížeč a aplikace chce primárně používat.......Také máte strach ze sledování ? Dnešní rušička GPS je přímo pro vás !
Citace: Dnes máme opravdovou lahůdku pro všechny správné paranoiky mezi našimi čtenáři, protože to že nikoho nevidíte ještě neznamená, že po vás nejdou. A kromě spolehlivé čepice ze staniolu můžeme dnes doporučit i jeden šikovný elektronický gadget, protože taková rušička GPS a mobilního signálu se jen tak nevidí. Navíc je ve slevě v bleskových prodejích e-shopu Tomtop, takže jejím pořízením ani nepřijdete na buben......Prodej aut se mění. Ke Škodovce na kávu a hokej
Citace: Prodej aut se mění, už to nejsou jen klasické showrooomy, ale kavárny a butiky v centrech měst, kde často ani nejsou vystavená auta. Koncepci mění i dealerství Škody v Česku.......Xiaomi představilo chytrou váhu Mi Body Composition Scale 2. Potěší hlavně nízkou cenou
Citace: Xiaomi Mi Body Compositon Scale 2 je nová chytrá váha od Xiaomi. Novinek sice není mnoho, ale na druhou stranu společnost snížila cenu ještě více. V Číně se začne prodávat za cenu 99 CNY, což je v přepočtu s DPH cca 410 Kč.....
Hodinky NAVIFORCE nebo telefon AllCall S5500 ve slevě na Ebay
Citace: Hlubiny nákupního portálu Ebay vydaly další skrytá tajemství a my tak pro vás můžeme vypíchnout další zajímavé slevy na dva produkty. Tentokráte dojde na slušivé quartz hodinky a velmi levný telefon s nadprůměrnou kapacitou baterie. Takže se na dnešní duo pojďme podívat podrobněji, ať máme lepší představu o tom, s čím máme co do činění. A kdo ví, možná vás něco osloví.......Logitech Harmony Express: univerzální ovladač s hlasovými povely
Citace: Logitech rozšířil svou řadu Harmony o univerzální dálkový ovladač, který vsází na jednoduchost. Místo změti tlačítek přináší podporu hlasového ovládání skrze virtuální asistentku Amazon Alexa......
Další Mi Store, další slevová smršť. Xiaomi tentokrát poblázní Liberec
Ford představil nákupní košík, který do ničeho nenarazí
Citace: Ford poslední dobou rád prezentuje své technologie neotřelým, často až absurdním, ale mediálně vděčným způsobem. Zatím posledním počinem z této kategorie je nákupní košík „Self-Braking Trolley“, se kterým nenabouráte v uličce mezi regály ani na parkovišti před obchodem.......Xiaomi Mi Power 3 je nová powerbanka s rychlým 18W nabíjením a nízkou cenou
Citace: Na začátku roku Xiaomi představilo powerbanku s kapacitou 20 000 mAh a podporou 45W nabíjení. Pokud je ale pro vás tato powerbanka příliš velká, tak se vám bude líbit nedávno představená Xiaomi Mi Power 3, což je nástupce hodně oblíbené Mi Power 2 z roku 2016.......... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

![[Obrázek: B1ZjUmD.jpg?1]](https://i.imgur.com/B1ZjUmD.jpg?1)
![[Obrázek: 7ePrSuj.png?1]](https://i.imgur.com/7ePrSuj.png?1)
![[Obrázek: 7F8Voft.png?2]](https://i.imgur.com/7F8Voft.png?2)
![[Obrázek: crmjJZ4.png?1]](https://i.imgur.com/crmjJZ4.png?1)
![[Obrázek: 5MREAvL.gif?1]](https://i.imgur.com/5MREAvL.gif?1)
![[Obrázek: rI71bwK.jpg?1]](https://i.imgur.com/rI71bwK.jpg?1)
![[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]](https://i.imgur.com/1Ny27Si.png?1)
![[Obrázek: 7F7np89.png?1]](https://i.imgur.com/7F7np89.png?1)