• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 3.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DVB-T2 USB přijímače Tvheadend (ne)kompatibilní
Zkoušel jsem tři různé typy USB DVB-T/T2 tunerů v CoreELEC 9.0.x na Vorke Z6 Plus (S912), ale spolehlivě nefunguje žádný. Navíc se všemi občas při změně programu padá Kodi.

DVB-T 820T2 (RTL2832)
  - funkční se všemi ovladači Default, CrazyCat i DVB latest
  - občas po změně programu chyby v obraze a zvuku (v logu hlásí TVheadend poškozená data - tvheadend[2577]: tbl-eit: eit: 634MHz in DVB-T: invalid checksum (len 2106, errors 1)).

DVB-T2
MyGica T230 - funkční s ovladači CrazyCat a DVB latest (menší citlivost signálu než T230C v2)
MyGica T230C v2 - funguje pouze s ovladači CrazyCat, v DVB latest je nalezen, ale zcela nefunkční.

S oběma tunery je občas při změně programu ohlášena ztráta signálu (v logu: subscription: 0057: service instance is bad, reason: No input detected)  nebo není obraz a zvuk (v logu: invalid checksum, Continuity counter error,  Transport error indicator apod.).

Všechny tři tunery fungují v Armbianu s kernelem 4.14.xx a 4.19.xx (s úpravou TIMEOUT níže) na Orange Pi PC bez problémů, takže usuzuji, že v CoreElec na platformě S912 bude asi problém ve starém kernelu 3.14.19.

Dokázal jsem si poradit pouze s chybou "service instance is bad, reason: No input detected", kde jsem zvýšil TIMEOUT pro vykonání příkazů v ovladači si2168.c na hodnotu 200 (ms), ale zbytek je pro mě velká neznámá.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DVB-T2 USB přijímače Tvheadend (ne)kompatibilní - od Praktik - 20.5.2019, 20:06

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)