20.10.2019, 22:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.10.2019, 22:55 uživatelem playman22.)
Moc do toho nevidím ako funguje upnp a ani som to neštudoval nikdy, ale keď som tak mal prepojený box s iným zariadením, vždy sa mi generovalo nové ID (či ako sa tomu nadáva) toho pripojeného zariadenia. Čiže cesta sa menila a nevedel som odkazovať priamo na súbor, lebo tam bola premenná (to ID, či čo je to). Nemôže byť to ten problém?
Ja by som na to išiel spôsobom, že by som na NASe spustil FTP server a v kodi nastavil nový zdroj v správcovi súborov na ten ftp server. Vtedy by sa cesta nemala meniť. Vo videách by som nastavil nový zdroj na filmy (priečinok z toho ftp v ktorom sú filmy) a skúsil prehrať alebo rovno spustil scraper a spravil z nich knižnicu a skúsil.. Nevidím dôvod, prečo by to takto nemalo fungovať.
Ja by som na to išiel spôsobom, že by som na NASe spustil FTP server a v kodi nastavil nový zdroj v správcovi súborov na ten ftp server. Vtedy by sa cesta nemala meniť. Vo videách by som nastavil nový zdroj na filmy (priečinok z toho ftp v ktorom sú filmy) a skúsil prehrať alebo rovno spustil scraper a spravil z nich knižnicu a skúsil.. Nevidím dôvod, prečo by to takto nemalo fungovať.
X96 max plus ultra