11.12.2019, 21:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.12.2019, 23:05 uživatelem koperfield.
Důvod úpravy: Edit
)
OTT IPTV v TVHeadend
přehled skriptů
Toto téma slouží jako seznam všech momentálně zveřejněných skriptů pro české a slovenské OTT IPTV služby v TVHeadend, které se zde na fóru objevily.
JAKOUKOLIV diskuzi k tématu prosím směřujte do Připojení CZ/SK poskytovatelů OTT IPTV k TVHeadendu, případně do témat konkrétních skriptů (například streamy kuki tv nebo Playlist 4NET (DigiTV, Poda, ...)).
Požádal bych tedy autory skriptů, aby své další skripty přidávali sem. (Staré příspěvky přesunu, pokud se kvůli nim nezaložilo nové téma - jedná se konkrétně o téma Playlist 4NET (DigiTV, Poda, ...), prosím @Client o vytvoření kopie příspěvku sem. Pokud bych náhodou někomu upravil příspěvek, je to jen kvůli změně adresy po přesunutí.)
EDIT: Tak jsem přesunul ty nejpodstatnější skripty pod jednu střechu. Akorát se můj úvodní příspěvek díky tomu dostal až na konec. Co tedy zatím nepřesouvám:
- 4NET. Již zmíněno výše.
- Sledovani/-e.TV. Nebudu, stejně jako u 4NET, přesouvat příspěvek, který otevřel téma. Možná se najde někdo, kdo by to sem přepsal a podílí se ještě na vývoji. (přestože vím, že Sledovani/-e funguje již celkem dlouho a bez potíží)
- Kuki. Shrnující příspěvek by bylo dobré upravit pro účely přesunutí sem. @Client, nespěchá to, až si najdeš čas. Jenom mi pak o tom dej vědět.
Většina odkazů směřujících na přesunuté příspěvky byla opravena.
Soukromý server - Ubuntu 18.04, TVHeadend 4.2.8-36
Dell Latitude E6420 - W10, TVHPlayer Beta, Kodi 18.5
Lenovo Vibe P1ma - Android 5.1, TVHClient + Yatse, Kodi 18.5
Dell Latitude E6420 - W10, TVHPlayer Beta, Kodi 18.5
Lenovo Vibe P1ma - Android 5.1, TVHClient + Yatse, Kodi 18.5