02.1.2020, 18:38
@G4nape: Člověče, to si vážně myslíš, že bych zde doporučoval a hlavně, že bych doma trpěl něco co nefunguje (to by mi manželka coby primární uživatel boxu brzo dala výpověď)? Vero 4k+ je dle mne naprosto spolehlivý a funkční přístroj o tom není třeba pochybovat ! Docela mne zaráží okamžité svalení veškerých problémů na HW stroje a možná chyba uživatelských "postupů" se nepřipouští ? Plně souhlasím s názorem výše, dostatečně rychlá konektivita → to je to co dnešní svět multimediálních zařízení pohání a pokud není, vázne vše (i ten pohyb v menu) !!!! Neříkám, že toto je onen problém, ale že Vero hardwarově či softwarově nestíhá a že je díky tomu špatné - WTF ?????
Pozvi si prosím domů někoho zkušeného a znalého věci, kdo Ti pomůže box nastavit, nebo začni sám se vším od začátku, u Vera je skvělá podpora a na jejich fóru najdeš naprosto vše → OSMC Fórum + OSMC Wiki
Pozvi si prosím domů někoho zkušeného a znalého věci, kdo Ti pomůže box nastavit, nebo začni sám se vším od začátku, u Vera je skvělá podpora a na jejich fóru najdeš naprosto vše → OSMC Fórum + OSMC Wiki
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...