04.1.2020, 1:27
@Rossi D: Určite som nechcel zvaľovať akúkoľvek vinu hneď na hardware, chcel som len radu od skúsenejších užívateľov ako to mám rozchodiť, kde, v čom môže byť chyba keďže mi to nefunguje. A ďakujem za každú reakciu. V každom prípade som na to už asi prišiel. Vyzerá to tak, že mám naozaj problém s pomalým internetom a konkrétne zapríčinený asi spôsobom pripojenia - wifi 2,4Ghz. Keď som tu uvádzal, že mám pripojenie 12Mbit/s ,čo je síce pravda, to som ešte nevedel, že Vero (má pravdepodobne mizernú wifi anténu) z toho využíva tak 1 - 3 Mbit/s max. ( a to mi vysvetľuje prečo mi niečo ešte spustí a niečo už nie). A nie, nieje to chyba routera. Všetky ostatné zariadenia mi na tej istej sieti fungujú na 1tku. Dokonca som to našiel aj niekde na nete, popísaný tento problém. Pre mňa je to ale veľké mínus. Ja som len obyčajný uživateľ, krabičku som si kúpil s nadšením rozbalil, pripojil na wifi, nainštaloval SC a voalá ... nefunguje, blbne, mrzne. Sklamanie obrovské. A tak ako hovoríš aj ty, o to väčšie pre manželku a deti.
Možno ešte skúsim ten 5Ghz router, ale teraz ho nemám a ani ho hneď kupovať nebudem. Asi si k nemu skôr natiahnem ten sieťový kábel. A snáď budem potom s Verom aj ja spokojný.
Možno ešte skúsim ten 5Ghz router, ale teraz ho nemám a ani ho hneď kupovať nebudem. Asi si k nemu skôr natiahnem ten sieťový kábel. A snáď budem potom s Verom aj ja spokojný.