21.2.2020, 14:13
(21.2.2020, 12:19)Client Napsal(a): Jak u technologie Nangu TV, které ve své službě používá O2TV a T-Mobile TV, tak u technologie Magio, kterou používá Magio GO a T-Mobile GO (tedy nové řešení T-Mobile, na které své zákazníky postupně převádí, jak už napsal @beitlj), lze přijímat streamy v FHD. Samozřejmě jen u těch kanálů, které ve FHD vysílají. Jestli to u těch řešení, které používáte nejde, tak se obraťte na jejich autory, ať svá řešení upraví.
Já osobně přijímám O2TV a T-Mobile TV a přijímám je ve FHD, T-Mobile GO jsem přijímal kolem Vánoc, kdy jsem měl měsíc zdarma při jejich promoakci, a také ve FHD. Vše přes Tvheadnd.
Ono je možné, že autoři svá řešení nechtějí "převlékat" za něco co nejsou, takže svá řešení simulují jako webbrowsery, a proto se na FHD nedostanou. Což o to, asi je to rozumné, proč zbytečně porvokovat, ale pak prostě FHD možné nebude, pokud není možné i při sledování přes webbrowser.
takže hlasím že mám vyřešeno Full HD stream. Doplněk doladím, nahodím češtinu a změním nazev aby se to nehadalo s original doplňkem a nahodím do repozitáře.
VPS TVH, Webgrab... Server > Odroid-N2 Coreelec (Tvheadend client)

. Jestli to u těch řešení, které používáte nejde, tak se obraťte na jejich autory, ať svá řešení upraví.