08.3.2020, 3:36
(07.3.2020, 13:27)JanSyk Napsal(a):(05.3.2020, 1:39)coloradoman Napsal(a): Ahoj, nevím jak ostatní, ale dnes byla aktualizace pluginu youtube v kodi. Tedy z verze youtube 6.6.0 mám youtube 6.7.0. alfa2. Celé youtube v kodi jsem odinstalovat, ručně vyčistil userdata v kodi a znovu youtube addon nainstaloval. Po aktualizaci mi youtube pracuje zase bez klíčů. Tak to vyzkoušejte, myslím, že youtube zase funguje jako před generování vlastních klíčů. Tedy jako za dříve. Bylo by divné, kdyby to jelo bez klíčů jenom mě. Tedy to vyzkoušejte a dejte vědět....
Stáhnul jsem z Githubu verzi 6.7.0 beta1 a stejně to chce pořád API key. Kdyby to chtěl někdo zkusit přikládám zip.
Edit: co všechno jsi ručně mazal v user datech?
Ahoj. Odinstaluj v kodi celý plugin youtube (v mém případě to bylo 6.6.0). Potom zavři Kodi a ručně vymaž "Kodi / userdata / addon_data / plugin.video.youtube /".
Po odinstalaci youtube v Kodi totiž tento pozůstatek tam zůstane. Po tomto "očištění" znovu zapni Kodi a z oficiální verze (repository) nainstaluj doplněk plugin youtube. Bude následovat aktualizace na verzi 6.7.0 alpha2. Já jsem si osobně potom v pluginu youtube zakázal případnou další aktualizaci tohoto doplňků. Je otázkou, jak dlouho to bez klíčů pojede. Ale v tomto okamžiku je celý youtube plugin plně funkční, pro sledování videa, vyhledávání a pro ostatní doplňky (pluginy) Kodi pracujících s videi youtube.
Kdyby neproběhla po výmazu vzápětí aktualizace pluginu, což myslím nenastane, stáhujte ručně z https://github.com/jdf76/plugin.video.yo...t-versions
Mělo by youtube pracovat jako před generování vlastních klíčů.
WetekPlay1_PBNIGMA VX 6.1_Kodi 17.1 (Krypton)/LibreELEC 9.0.2_Kodi 18.2 (Leia),
Amiko_A4combo_Kodi v19.5 (Matrix)
... and etc. Satbox/TVbox.
Amiko_A4combo_Kodi v19.5 (Matrix)
... and etc. Satbox/TVbox.