05.5.2020, 16:50
(05.5.2020, 11:55)Reznik01 Napsal(a):(05.5.2020, 11:38)avenged Napsal(a):(05.5.2020, 11:28)Reznik01 Napsal(a): Dobrý den, mám stejný problém...Mám stáhnuté Soubory online, vyhledám si film, nebo seriál a při spuštění mě to hlásí chybu...Přitom jsem zkusil už co snad šlo: měnil jsem na WS heslo, odhlásil se ze všech zařízení, odinstaloval a nainstaloval Kodi, smazal vše co jen šlo, znovu vše nastavil, zadal login i heslo a přesto nic nemůžu spustit :-(
A na čem to jedeš, zatím to vypadá, že to nedává Android
Jedu to na krabičce H96 Pro+ a se SC nebyl problém...Na mobilu to mám na Huawei Nova 3 a tam šel taky v SC klidu . Ale Soubory online nikde nerozjedu.
Takže po dlouhém snažení jsem to zatím rozjel na mobilu, až budu doma, vyzkouším to na krabičce. Ale mohu říci, že už jsem vyzkoušel snad všechno, předtím jsem měnil heslo na malá písmenka na WS... A teď jsem pro změnu zkusil jenom číslice. Nainstaloval znovu Kodi, nahodil doplněk https//:repo.xbmc-kodi.cz/ a instaloval... Pak spustil Soubory online a hodil Nick + číselné heslo, restartovat Kodi, zkusil dát do vyhledávače nějakej film a spustit a funguje to