01.6.2020, 8:08
Dobrý den...
Potřeboval bych poradit jak přemapovat ovladač v Kodi?. Zkoušel jsem už všechno možné a nic nepomohlo
.... Mam H96 pro+ 3GB ram. Do něho jsem vložil sd kartu na které mám CoreElec. Televizi mam LG a jak jsem četl na zdejších fórech s LG bývají problemy. Zkoušel jsem jak ovladač od boxu, tak i od LG přes simplink (u něho to potřebuje vědět výrobce set-top boxu, ale bohužel jsem ho nikde nenašel).
Zkoušel jsem se přes PC a IP dostat do boxu. Mám tam kde jaké složky, ale storage .Kodi nemůžu nikde najít i když mám povolené skryté složky atd. V Kodi jsem si stahnul Keymap editor který ovšem nereaguje na ovladač. Po stisknutí tlačítka Edit mam 5sec na zmáčknutí a na volení tlačítka do paměti. Ať má čekám na ovladači co chci, uplyne vymezený čas a nic se neuloží.
Potřeboval bych poradit jak přemapovat ovladač v Kodi?. Zkoušel jsem už všechno možné a nic nepomohlo
.... Mam H96 pro+ 3GB ram. Do něho jsem vložil sd kartu na které mám CoreElec. Televizi mam LG a jak jsem četl na zdejších fórech s LG bývají problemy. Zkoušel jsem jak ovladač od boxu, tak i od LG přes simplink (u něho to potřebuje vědět výrobce set-top boxu, ale bohužel jsem ho nikde nenašel).Zkoušel jsem se přes PC a IP dostat do boxu. Mám tam kde jaké složky, ale storage .Kodi nemůžu nikde najít i když mám povolené skryté složky atd. V Kodi jsem si stahnul Keymap editor který ovšem nereaguje na ovladač. Po stisknutí tlačítka Edit mam 5sec na zmáčknutí a na volení tlačítka do paměti. Ať má čekám na ovladači co chci, uplyne vymezený čas a nic se neuloží.