• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RE: TVHeadEnd WakeOnLan Vyriesene
@edojudo Jak už jsem napsal, nemám to vykoušené. U takovéto funkce (addon) bych očekával nějaké takové parametry:
  • host nebo IP - tzn. veřejná adresa na inetrentu, reps. adresa tvého routeru
  • port na routeru, na které je očekáván telegram WoL (většinou jako kombinace s host nebo IP, tedy host:port nebo IP:port)
  • IP - tzn. lokání adresa v domácí síti (za routerem)
  • případně maska, která ale ta není bezpodmínečně nutná, když se použije 255.255.255.255, tak to bude fungovat vždy
Podle mne to vypadá na nějakou chybu, nejsem doma, nemám to nainstalované, ale díval jsem se na github toho addon a zarazilo mě, že v default toho prvního parametru má uvedeno: https://www.YourUrlHere.com:12345. Kdo ví, co autor v addon s obsahem toho parametru nakonec v tom addon dělá, vzhledem k tomu, že to padá na knihovně urllib. Možná tam to url nakonec nějak parsuje. Skoro bych řek, že to testoval někde, kde mu na Kodi běžel webserver a měl to na routeru přesměrované a chodilo mu to, což tobě v tvé konfiguracu nutně nemusí, ale to jsou jen dohady...

Počkej, co ti autor odpoví. Na to, abych to instaloval a hledal chybu teď možnosti ani čas opravdu nemám...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: TVHeadEnd WakeOnLan - od JiRo - 22.6.2020, 9:36
RE: TVHeadEnd WakeOnLan - od edojudo - 26.6.2020, 8:28
RE: TVHeadEnd WakeOnLan - od JiRo - 26.6.2020, 9:21
RE: TVHeadEnd WakeOnLan - od edojudo - 15.7.2020, 14:17

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)